Izredne novice
Domov / Foto / 15. Študentski Bogračfest – Winter Edition

15. Študentski Bogračfest – Winter Edition

Bograč se prileže tudi pozimi.

Klub študentov Lendava je na Štuku popestril celodnevno dogajanje s promocijsko kuho bograča ob zabavnih igrah in večernim glasbenim programom. Najboljša študentska kulinarična zabava je tako dobila tudi zimsko izvedbo.

Winter edition Bogračfesta se je od svoje spomladanske različice razlikoval po tem, da tokrat ni bilo tekmovanja v kuhanju bograča. Zamenjalo pa ga je tekmovanje v Winepongu. Vino in glasba sta spremljala kuhanje promocijskega bograča, ki se je začelo že v dopoldanskih urah. Pred Štukom se je oblikovalo prijetno druženje, ki se je proti poznemu popoldnevu razvilo v pravo zabavo.  Po četrti uri popoldan so razdelili kulinarično mojstrovino iz treh vrst mesa, krompirja in paprike, da so se igralci wineponga lahko podkrepili in dobili energijo še za večerni koncert.

Večerni del dogodka se je začel ob osmi uri v kavarni Štuka, kjer je za glasbo skrbel hišni DJ. Obiskovalci so počasi polnili Štuk in se zbirali v vse večjem številu. S pričakovanjem so čakali, da se odprejo vrata dvorane. To je zgodilo ob pol dvanajsti uri, petnajst minut za tem pa je napočil težko pričakovan trenutek, ko so oder zavzeli Vlado Kreslin in Mali bogovi. Vsem dobro poznani slovenski kantavtor in folk-rock glasbenik, ki ima za sabo že 48-letno bogato kariero, je napolnil dvorano in poskrbel za noro vzdušje. Publika ga je spremljala ob prepevanju hitov kot so »Če bi midva se kdaj srečala« in »Z Goričkega v Piran«. Zabava z dobro energijo se je nadaljevala še pozno v noč.

Next Nazaj
Kuha bograča se je začela že v dopoldanskih urah. | t
Dnevno dogajanje je spremljalo tekmovanje v winepong-u. |
Vsi so težko pričakovali nastop priljubljenega slovenskega glasbenika Vlada Kreslina. |
Koncert je poskrbel za polno dvorano in dobro vzdušje. |
Next Nazaj

Zimska edicija Bogračfesta se je izkazala kot pravi naslov za tiste, ki so si želeli popestriti študentski torek. Bograča očitno nikoli ni preveč in s tem se gotovo strinjajo obiskovalci tokratne zimske izvedbe.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGVid JERČIČ
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Vid JERČIČ
http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMiha HORVAT

Oceni članek

Hvala!

User Rating: Be the first one !

Preberi tudi

Mladinin oder kliče!

Mladi ustvarjalci, to je priložnost za vas! Mladinin oder poziva vse glasbene ustvarjalce, bende, elektronske …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja