Izredne novice
Domov / Novice / Izobraževanje / Razpis za raziskovalne štipendije ASEF

Razpis za raziskovalne štipendije ASEF

Raziskuj na univerzah v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Avstraliji ali Novi Zelandiji.

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF je objavila razpis za raziskovalne štipendije na 32 odličnih univerzah v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Razpis je ​objavljen na spletni strani ASEF. Rok za oddajo prijav je 15.2.2019. Morebitna vprašanja lahko pošljete na info@asef.net.

V petek, 21. decembra ob 13:45, bodo preds​​​tavniki fundacije ASEF na predstavitvenem sestanku na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova cesta 16, Ljubljana) predstavili štipendijski program in izkušnje štipendistov iz preteklih let.

Možne so prijave za področja fizike, biologije, medicine, strojništva, elektrotehnike, računalništva, matematike, ekonomije, okoljskih znanosti, glasbe, prava, lingvistike, politologije in humanistike.

Fundacija ASEF štipendira slovenske študente in Američane slovenskih korenin za 10-tedenske poletne raziskovalne obiske na vrhunskih univerzah in ra​ziskovalnih institucijah izven Slovenije. Štipendijski program ASEF krepi sodelovanje in izmenjavo znanja med Slovenijo in odličnimi tujimi univerzami. ASEF nadarjenim slovenskim študentom omogoča, da se osredotočijo na raziskovanje in razvijejo svoje potenciale v največji možni meri.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGUM
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Preberi tudi

Vabilo za objavo člankov na konferenci

28. mednarodno posvetovanje Komunalna energetika – oskrba z energijo. Med 14. in 16. majem 2019 bo v Mariboru …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja