Izredne novice
Domov / Dogaja / Zabava / Ed Sheeran razprodan v 3 minutah

Ed Sheeran razprodan v 3 minutah

Si nameraval prihodnje poletje v Celovec na koncert Eda Sheerana?

Koncert britanskega pop glasbenika Eda Sheerana v Celovcu prihodnje poletje je bil dopoldne razprodan v vsega treh minutah. Zvezdnik je že potolažil zlasti svoje oboževalke – morda pa tudi oboževalce, da bo dan zatem pripravil še en koncert.

Znani rdečelasi bard bo na celovškem stadionu nastopil 28. junija 2019. 27. septembra se je začela predprodaja vstopnic – in se po treh minutah tudi zaključila.

Organizatorji so po hitri razprodaji koncerta nato sporočili, da se je Sheeran odločil, da bo dan kasneje na stadionu zapel še enkrat. Predprodaja vstopnic za ta koncert se je potem odprla isto popoldne in vstopnice so prav tako že razprodane.

Organizatorji sicer skušajo omejiti preprodajo vstopnic na črnem trgu tudi s personalizacijo vstopnic, na katerih bosta morala biti izpisana ime in priimek kupca. Poleg tega je bilo prek spleta na en uporabniški račun mogoče kupiti le štiri vstopnice.

Kljub temu so se na internetu že pojavile ponudbe za preprodajo vstopnic za koncert 28. junija. Cene dosegajo tudi do 300 evrov za posamezno vstopnico.

Pa ti, greš prihodnje poletje v Celovec?

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGSTA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Preberi tudi

Big Foot Mama na Štuk prinesla zimo

Na zadnjem študentskem torku v letu 2018 so nastopili King Foo in Big Foot Mama. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja