Izredne novice
Domov / Trendi / Tehnologija / Samsung prvi s štirimi objektivi

Samsung prvi s štirimi objektivi

Borba za najboljšo kamero na pametnem telefonu se nadaljuje.

Južnokorejski Samsung Electronics je predstavil prvi pametni telefon na svetu, opremljen s fotoaparatom s štirimi objektivi. Ti so razvrščeni vzdolž levega zgornjega dela hrbtišča naprave, namenjeni »dinamičnim in lepim fotografijam«.

Model višjega srednjega razreda Samsung Galaxy A9 je opremljen z glavnim objektivom z ločljivostjo 24 megapikslov, teleobjektivom z dvakratnim optičnim zoomom in 10 megapiksli, ultra širokim objektivom z ločljivostjo osem megapikslov ter globinskim objektivom s petimi megapiksli. Slednji naj bi uporabnikom omogočil, da ročno uravnavajo globino polja fotografij in ostrenje predmeta.

V Sloveniji bo model Galaxy A9 na voljo od konca novembra.

Štirje objektivi uporabniku omogočajo, da na še več načinov izrazijo svojo kreativnost ter zajamejo, ustvarijo in delijo osupljive fotografije.

Pametni telefon Samsung Galaxy A9 ima šest ali osem gigabajtov velik pomnilnik, za shranjevanje podatkov pa je na voljo 128 gigabajtov prostora, ki ga je mogoče s spominsko kartico razširiti do 512 gigabajtov. Zmogljivost baterije telefona s 16-centimetrskim zaslonom je 3800 mAh.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGSTA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Samsung

Preberi tudi

Digitalna šola za znanja prihodnosti

S tečaji želijo mlade pripraviti na vstop v digitalno prihodnost. V ljubljanskem ABC Hubu so …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja