Izredne novice
Domov / Dogaja / Zabava / Kanye se počuti izkoriščenega

Kanye se počuti izkoriščenega

Kanye West se ne bo več politično udejstvoval.

Ameriški glasbeni zvezdnik Kanye West, eden največjih podpornikov ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je sporočil, da se ne bo več politično udejstvoval, saj se počuti »izkoriščenega«.

»Ugotovil sem, da sem bil izkoriščen za širjenje sporočil, v katera ne verjamem. Oddaljujem se od politike in se povsem osredotočam na kreativnost,« je zapisal na Twitterju.

41-letnega temnopoltega glasbenika je Trump še ta mesec gostil v Beli hiši. West je med drugim dejal, da nosi kapo s predsednikovim sloganom Naredimo Ameriko spet veliko, ker mu daje energijo kot Supermanu njegovo ogrinjalo. Zaradi Trumpa naj bi z Adidasom služil neverjetno veliko denarja. Tedaj je dejal, da ima predsednika rad, ker mu daje veliko moške energije, kar je pogrešal, ker je odraščal brez očeta.

Predsednika ZDA je pohvalil, da je preprečil vojno s Severno Korejo, in mu predlagal, naj zamenja letalo Air Force One z letalom na vodik. Trumpa je celo prepričal, da je omenil možnost spremembe stališča do policijskih taktik, ki preiskujejo temnopolte brez utemeljenega suma.

To srečanje je pozornost javnosti vzbudilo predvsem, ker West ameriškega predsednika skorajda ni pustil do besede in ga je s tem spravil v zadrego.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGSTA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Preberi tudi

Mariboru se je ftrgalo

Popoldne invazija skejerjev, zvečer oder zavzeli Vlado Kreslin, Prljavo Kazalište in Mike Vale. V novembru …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja