Izredne novice
Domov / Uncategorized / (So)uporaba materialov

(So)uporaba materialov

Za različne dogodke.

Kolektivno telo omogoča brezplačno (so)uporabo materialov mladim in skupinam mladih, ki v obdobju od novembra 2018 do aprila 2019 pripravljajo različne dogodke in bi za izvedbo potrebovali lesene plošče.

Rok za prijavo je 15. november.

 

Kako poteka (so)uporaba materialov?

Gre za večkratno uporabo istega materiala (lesenih plošč), ki ga mladi in skupine uporabljate v različne namene. Ti organiziraš projekt, dogodek, festival, za katerega potrebuješ določeno infrastrukturo, Kolektivno telo pa ti ponuja brezplačno izposojo materiala. Ko je tvoj projekt zaključen, material preprosto vrneš in isti les bo čakal na nov dogodek, kjer bo ponovno uporabljen. Vsak mlad uporabnik naj bi lesene plošče uporabljal z zavedanjem, da je pred njim in da bo za njim material uporabljal še nekdo drug.

Te zanima sodelovanje in načrtuješ dogodek, na katerem bi ti prišle prav lesene plošče? Kontaktiraj info@kolektivnotelo.eu, rok za prijavo je le še 15. novembra 2018.

Več informacij najdeš tukaj.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGKolektivno telo, mlad.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Preberi tudi

Mladinsko delo 4.0

Kakšno naj bo mladinsko delo v prihodnosti? V okviru projekta Inkubator 4.0 so na Socialni akademiji raziskovali, kakšno …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja