Izredne novice
Domov / Novice / Delo / Delovna praksa v tujini za mlade

Delovna praksa v tujini za mlade

7-mesečna praksa v Evropskih državah.

Zavod za novodobno izobraževanje v okviru projekta PRO MOVE (Promoting long term mobility in VET) objavlja razpis za prosta mesta za 7-mesečne delovne prakse v Italiji, Nemčiji, Španiji, v Veliki Britaniji, na Nizozemskem in Poljskem.

Na delovno pustolovščino, ki predstavlja enkratno poklicno in življenjsko priložnost, se lahko prijavite mladi, ki ste v šolskem letu 2017/2018 končali katerokoli smer poklicnega ali tehniškega izobraževanja in niste nadaljevali študija oziroma se še niste zaposlili, ne glede na poklic. Spletna prijava prikazuje možnosti prijave zgolj za nekaj profilov, ki jih gostujoče organizacije najpogosteje gostijo, dobrodošli pa so vsi profili.

Izkoristi priložnost in prevzemi aktivno vlogo, čeprav si morda sramežljiv in nisi prepričan vase. Za pomoč pri prijavi se lahko obrneš na info@zni.si, več informacij o projektu pa najdeš tukaj.

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGmlad.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Photo by rawpixel on Unsplash

Preberi tudi

Univerza v Mariboru zaposluje!

Izjemna priložnost za zaposlitev strokovnjakov na področju superračunalniškega omrežja. Univerza v Mariboru izvaja projekt Nadgradnja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja