Izredne novice

Na čaj in piškote vol. 2

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Na čaj in piškote vol. 2

november 13 @ 18:00 - 21:00

Zavod Ypsilon vabi NA ČAJ IN PIŠKOTE 🍵

z dr. Petrom Čeferinom, enim od najuglednejših slovenskih odvetnikov in z Janezom Pergarjem, častnim konzulom Južnoafriške republike in dolgoletnim direktorjem družbe Kompas.

Že s prvim dogodkom ‘’Na čaj in piškote’’ smo pokazali, da pitje čaja ni le tradicija angleškega dvora, ampak tudi odlična priložnost za druženje z zanimivi ljudmi.

Tudi na drugem v seriji dogodkov ‘’Na čaj in piškote’’ bomo ob čaju z gosti prijetno kramljali o njihovi življenjski poti in njihovem pogledu na Slovenijo danes, seveda pa bo poudarek na mladih, ki so temeljni gradnik naše prihodnosti.

S tem želimo obiskovalce dogodka – mlade – seznaniti z uspešnimi posamezniki in njihovo karierno potjo. Obiskovalci se bodo imeli možnost povezati tako z gosti dogodka kot tudi z ostalimi mladimi, ki razmišljajo podobno in želijo spremeniti delovne pogoje mladih na bolje.

Med pogovorom se bomo sladkali s piškoti, ki jih prinesejo obiskovalci kot vstopnico na dogodek. Za lokacijo smo izbrali Muzej novejše zgodovine Slovenije I National Museum of Contemporary History.

🍪 Prinesite piškote, ki jih imate najraje, mi pa bomo poskrbeli za čaj.

❗ Prosimo za RSVP na 👉 www.eventbrite.com/e/na-caj-in-piskote-tickets-51706386193

** V primeru velikega števila prijav imajo prednost člani Zavoda Ypsilon.

Podrobnosti

Datum:
november 13
Čas:
18:00 - 21:00
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
,

Prizorišče

Muzej novejše zgodovine Slovenije
Celovška 23
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map