Izredne novice

Prekmurska gibanica 2018

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Prekmurska gibanica 2018

december 4 @ 23:00 - december 5 @ 04:00

Klub prekmurskih študentov tudi letos prireja tradicionalno Prekmursko gibanico, dogodek, ki že 22. let zbližuje in združuje prekmurske študente na enem mestu in poskrbi za nepozabno večerno doživetje, o katerem se govori še dolgo časa po tem, ko se le to že zaključi. Tokrat bomo v klubu ŠTUK noreli v torek, 4. 12. 2018, od 23. ure naprej.

oskrbljeno bo seveda tudi za pester glasbeno-kulinarični program, ki bo zagotovo pričaral množično koncertno evforijo in s presladko prekmursko gibanico poskrbel za dovoljšno mero energije, da se bomo lahko zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Večer bo otvorila prekmurska etno skupina Véški dečki, ki deluje že od leta 2004. Znani so po tem, da ustvarjajo odlično glasbeno atmosfero ob preigravanju dalmatinskih, starogradskih, zabavnih in seveda tudi prekmurskih brezčasnih uspešnic. Ozračje bodo maksimalno ogreli z razgibanimi ritmi tamburice, harmonike, kontrabasa, violine in kitare.

Po Veških dečkih bo sledila prava glasbena poslastica, za katero bo poskrbel eden najpopularnejših in najbolj zaželenih hrvaških pevcev. Kreator preštevilnih priljubljenih hitov, kot so: ”Naučila si me”, ”Zbogom pameti”, ”Tko mi te krade”, ”Bolja od najbolje”, ”Obriši suze” in mnogih drugih.

Se vam že mogoče svita, kdo bi to lahko bil?

Večni romantik, briljantni izvajalec in izkušeni pevec Ivan Zak.
Zagrebčan je svojo glasbeno pot pričel že pri rosnih šestih letih z igranjem kitare. Že takrat je obetal veliko in razkrival svoje glasbene sposobnosti ter ambicije. Pri šestnajstih je ustanovil svoj prvi bend, ki je požel veliko priljubljenost na domačih tleh. Sedaj s svojimi uspešnicami in sijajnimi nastopi navdušuje občinstvo doma in v tujini.

Tudi v preddverju bo poskrbljeno za glasbeno dogajanje, in sicer bo glasbo od 23. ure naprej vrtel mladi prekmurski DJ, DJ Majcy.

Cena vstopnic v preprodaji bo za študente 2 €, za neštudente pa 3 €. Kupiti jih bo seveda mogoče tudi na dan dogodka, in sicer bo cena za študente 3 €, za neštudente pa 4 €. Vstopnice bodo naprodaj na Mladinskem servisu v Murski Soboti, v klubu ŠTUK ter pri pooblaščenih osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani.

Za obiskovalce prireditve bo do Maribora organiziran tudi avtobusni prevoz iz Murske Sobote. Odhod iz Murske Sobote bo ob 19.00, povratek iz Maribora pa bo ob 3.45. Cena avtobusne vozovnice bo stala 5 €.

Datum začetka prodaje vstopnic in avtobusnih vozovnic vam izdamo kmalu.

Podrobnosti

Začetek:
december 4 @ 23:00
Konec:
december 5 @ 04:00
Dogodek Categories:
,
Dogodek Tags:
, ,

Prizorišče

ŠTUK
Gosposvetska cesta 83
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map