Seminar: Znanost o volilnih kampanjah

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Seminar: Znanost o volilnih kampanjah

22/09/2018 @ 09:00 - 13:00

69,90€

Seminar je primarno namenjen vsem kandidatom na lokalnih volitvah in vodjem volilnih štabov, vsebine pa so zanimive tudi za ostale zainteresirane. Zajema 3 praktična predavanja izkušenih strokovnjakov ter interaktivni pogovor o konkretnih problemih in rešitvah.

Želite vedeti, kaj o komunikaciji pravi znanost? Postavljate volilni štab in želite poznati modele in strategije, ki se jih lahko pri tem poslužujete? Vas zanimajo skrivnosti retoričnih mojstrov, zaradi katerih lahko drastično izboljšate učinkovitost vašega komuniciranja?

Inštitut za politični menedžment (IPM) in Akademija za politični menedžment (APM) pripravljata že drugi izobraževalni dogodek: “Znanost o volilnih kampanjah”.

Seminar bo potekal v soboto, 22. septembra 2018, v Hotelu City Maribor na Ulica kneza Koclja 22 v Mariboru. Zajema 3 praktična predavanja izkušenih strokovnjakov ter interaktivni pogovor o konkretnih problemih in rešitvah.

Cena na udeleženca znaša 69,90 EUR in zajema udeležbo na seminarju, nasvete za rešitev konkretnih problemov, e-pripročnik volilnega menedžmenta in pogostitev na dogodku.

Prijave sprejemamo do 16. septembra 2018 do 22:00, prijava pa se šteje za končno po plačilu predračuna. Število mest je omejeno na 30 udeležencev.

Prijavite se lahko preko kontaktnega obrazca na tukaj.

Inštitut za politični menedžment (IPM) je think tank, ustanovljen z namenom raziskovanja, razvijanja in aplikativnega delovanja na področju politike, točneje na področju političnega menedžmenta. Gre za konzorcij, katerega sodelavci po zaslugi večletnega dela zagotavljajo celosten nabor storitev s področja političnega menedžmenta, kriznega komuniciranja, zagovorništva, lobiranja in svetovanja v političnih situacijah ter procesih. Akademija za politični menedžment (APM) služi integraciji in razvoju izobraževalnih in raziskovalnih dejavnosti IPM na skupni platformi. APM izvaja izobraževanja s področja (političnega) komuniciranja, izvedbe (političnih) kampanj, aktivnega državljanstva, retorike in uporabe družbenih omrežij.

Podrobnosti

Datum:
22/09/2018
Čas:
09:00 - 13:00
Cena:
69,90€
Dogodek Categories:
,
Spletna stran:
https://ipm.si/znanost-volitve/

Prizorišče

Hotel City, Maribor
Ulica kneza Koclja 22
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map

Organizatorji

Inštitut za politični menedžment (IPM)
Akademija za politični menedžment (APM)
Back to top button
Close