Srečanje mladih z županom Mestne občine Maribor

.
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Srečanje mladih z županom Mestne občine Maribor

13 marca @ 14:00 - 16:00

Jezik volitev

Mladinski kulturni center Maribor je v letu 2018 izvajal projekt #jezikzavolitve, v okviru katerega smo izvedli različne aktivnosti, vse z namenom spodbujanje politične participacije med mladimi. V novembru smo, v sodelovanju z drugimi mladinskimi organizacijami, izvedli soočenje županskih kandidatov na temo problematike mladih v Mestni občini Maribor. V obdobju med julijem in oktobrom 2018 pa smo mlade v okviru akcije »Spimpajmo« Maribor vprašali, kako bi lahko bil Maribor mladim še prijaznejši. Dobili smo 357 vprašalnikov, s kar 632 predlogi.

Na srečanju, ki bo trajalo med 14. in 16. uro, bomo županu Mestne občine Maribor predstavili nekatere izmed idej mladih zbranih v akciji »Spimpajmo« Maribor, prav tako pa bo udeležencem na voljo čas in prostor, za predlaganje dodatnih idej ter pogovor z županom. Skozi pogovor z županom bomo udeležencem predstavili tudi delo župana, saj želimo mladim približati funkcijo župana.

Srečanje bo potekalo v neformalnem, ampak strukturiranem vzdušju, županu pa bomo predlagali, da moderirana srečanja z mladimi postanejo stalnica.

Prisrčno vas vabimo, da se dogodka udeležite tudi vi!

 

Podrobnosti

Datum:
13 marca
Čas:
14:00 - 16:00
Dogodek Category:

Prizorišče

MKC Maribor
Ob železnici 16
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close