Izredne novice

World Education Fair

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

World Education Fair

november 18

V Ljubljani se bo v nedeljo 18. novembra zgodil Mednarodni izobraževalni sejem »World Education Fair«, kjer se bo predstavilo več kot 50 izobraževalnih institucij iz 12 držav.

Učencem, dijakom  in študentom bodo na voljo informacije o študiju v tujini, študentskih štipendijah in posojilih. Omogočena bosta tudi  brezplačno testiranje in profesionalna orientacija.

Na sejmu se bodo predstavile Univerze, Srednje in Jezikovne šole iz Kanade, Nemčije, Portugalske, Velike Britanije, Avstrije, Nizozemske, Danske, Švice, Italije, Španije in Hrvaške.

Obiskovalci bodo spoznali tudi študijske smeri, ki jih v Sloveniji (še) ni. Na sejmu bodo med drugim predstavili študij Kriminalne psihologije, Avtomobilskega oblikovanja, Oblikovanja računalniških iger, Študij kognitivne znanosti in umetne inteligence, Avtomobilističnega novinarstva, Menedžment prireditev, Investicijski menedžment, Študij nevroznanosti, vede o konjih in mnogo drugih.

V priponki vam pošiljam sporočilo za javnost. Vabim vas, da si na tej povezavi ogledate seznam univerz, ki bodo na dogodku prisotne.

World Education Fair bo 16. in 17. novembra potekal tudi v Zagrebu.

Za vsa vprašanja, dodatne informacije, gradiva in organizacijo intervjujev s predstavniki tujih Univerz sem z veseljem na voljo.

 

Podrobnosti

Datum:
november 18
Dogodek Category:
Dogodek Tags:

Prizorišče

Ljubljana
Ljubljana, 1000 Slovenija